Natte pruimen bisex koppels

Tja dat ik geneukt ging worden dat was allang duidelijk maar nu die lul echt door mijn kut lipjes gleed was echt een geweldig gevoel.

De man duwde nu zijn oude lul zachtjes bij me naar binnen en ik sloot mijn ogen en voelde hoe die oude lul in me schoof. Wauw ik zweefde helemaal weg en helemaal omdat ik zag hoe mijn vriend me verlekkert bekeek. Die lul begon me nu heerlijk te neuken en ik opende me helemaal voor deze oude kerel.

Ik zoog nog ranziger op die andere lul. De heren wisselde van plaats. Die andere kerel kroop op me en schoof zijn grote lul in me. Met plezier liet ik deze vreemde lul toe. Hij begon me te tongen en bonkte lekker stevig in me. Damm dat was echt lekker. Hij neukte me best wel stevig maar ik genoot ervan en hijgde flink.

Deze man naaide me dan ook naar een geil hoogte punt. Hij stapte af en ik ging op schoot zitten bij die oude man en zakte weer over zijn oude lul. Deze gleed heerlijk diep en hij likte mijn tepels terwijl ik hem nu neukte en die andere lul zoog. Best wel raar im mijn eigen sap op die vreemde lul te proeve. Ik draaide na een tijdje me om en zakte weer over die oude lul en keek mijn vriend aan. Die lachte en trok zich zelf. Nu kon hij goed zien hoe die oude lul in me schoof terwijl mijn kut sap langs zijn lul schoof.

Ik ging weer omhoog en pakte die oude lul. Hield deze voor mijn kontje en keek naar mijn vriend. Die lachte en knikte ja. Zachtjes zakte ik omlaag en liet deze oude lul in mijn kontje glijden. Gelukkig was ik goed nat en langzaam bewoog ik op die lul die in mijn kont zat. Mijn vriend kwam erbij en likte mijn kut terwijl ik nu heerlijk in mijn kont werd genomen en de andere lul pijpte.

Mijn vriend stapte weg en tikte die kerel aan die ik pijpte. Die lachte en kwam ook tussen mijn benen en wreef zijn eikel door mijn kut. Hij zou toch niet zijn lul, aaaaahhhhhh rustig duwde hij dus wel zijn lul in mijn openstaande kut. Shit dat waren twee lullen tegelijk die me neukte in mijn beide gaatjes. Waar het even wennen was gaf mijn lijf en beide gaatjes zich snel over en liet ik me dubbel nemen door die heren.

Nooit geweten dat dit paste bij mij. Jezus en ik kwam me daar klaar niet normaal. Twee geile lullen in me en ik trilde als een gek en kwam daar mega geil en met een gil klaar. Die kerel in mijn kut groomde en zei, waar mag ik komen. Ik pakte hem vast en zei waar jij wilt. Hij voerde het tempo op en dat deed ook die kerel in mijn kont. Shit ik werd best wel stevig genomen en vond het nog lekker ook.

Ja daar kwam hij, ik voelde hoe hij zijn lul leeg spoot in mijn kut. ZIjn warme zaad voelde ik echt diep in me gespoten worden. Die andere kerel hoopte nog door en ja daar was zijn zaad in mijn kont. Shit ik liet me door twee vreemde vol spuiten in mijn beide gaatjes. Met het zaad uit mijn beide gaatjes stapte ik onder de douche daar. Damm ik had het gedaan ik had het echt gedaan en ik vond het geweldig. Dat vond ook mijn vriend en zei, damm ik heb genoten van je.

Wat was jij geil bezig. De mannen bedankte me en zeide, je was geweldig. Wauw wat ben jij een geil ding zeg. Als ik zin had was het goed als ik geen zin had hield het op. Nou eerlijk ik had alweer zin. Na het eten nog wat drinken en terug naar het hotel. Daar aan de bar nog wat te drinken. Daar zag ik die twee man die erbij kwam in de sauna. Samen met zijn vrouw. Het was een leuke vrouw om te zien.

Blonde lange haren met flinke borsten. Die ging niet veel later weg terwijl de man nog een keer lachte naar me. De barman was de enige nog samen met ons. Tja hij ging bijna dicht lachte hij. Ik was toch wel een beetje teut en keek naar die barman. Beetje een aparte type.

Ik lachte en zei, straks de sauna in. Hij lachte en zei, die is ook al dicht. Damm ik was gewoon ranzig geil en wilde neuken. Ik stond op en liep achter de bar, ik denk dat het de drank geweest is maar ik wilde het gewoon en dorst het dus ook. Liep naar de barman en greep zijn kruis.

Hij lachte en zei, gaat het. Ik zei niks en zakte door mijn knieën. Opende zijn gulp en haalde daar tot mijn verassing een flinke grote mooie geschoren dikke lul uit. Damm denk dat ie minstens 23 cm was. Gelijk begon ik hem te pijpen. Hij lachte en keek naar mijn vriend die lachte en zei, jij krijgt het druk.

Na een paar minuten pijpen was zijn lul op volle sterkte en hij duwde mij de spoelkeuken in. Daar werd ik op de aanrecht gezet nadat mijn broek en string uit was, Gelijk duwde hij die flinke lul erin en naaide me daar een partij lekker met me.

Shit ik zweefde weg op die grote lul. Mijn benen wijd op de aanrecht en die grote lul die nu helemaal in mijn klets natte kut sopte. Wauw ik kwam dan ook snel klaar. Hij tilde me op en naaide me staand. Tegen de muur en op de bar. Steeds die grote lul diep in me. ALs een slet liet ik me daar in de bar neuken door hem terwijl mijn vriend buiten op terras stond te roken met een biertje in zijn hand. Al snel waren er nog twee heren bij gekomen en zelf die blonde vrouw. Ik kreeg heerlijk diverse lullen in me geschoven en voelde zelfs hoe het was om een vrouw te likken en gelikt te worden door een vouw.

Damm ik werd heerlijk suf geneukt en zag nu ook hoe die vrouw mijn vriend naaide en dat vond ik zelfs geweldig. Nooit verwacht dat ik dit ook geil vond. Ik werd weer heerlijk dubbel geneukt en zoog die grote lul. Ik werd dan ook helemaal onder gespoten en werd weer schoonngelikt door die vrouw die mijn vriend had onder gespoten. De volgende ochtend stapte ik vroeg in het zwembad en als snel zat ik met die oude kerel in de sauna om heerlijk sex me te hebben waar verder niemand bij was.

Heb me heerlijk in de sauna en stoomcabine door die oude lul laten neuken. Later vertelde ik dit mijn vriend die me nog even onder de douch neuken en zei, wat ben je ook een geil ding.

Nou dit gaat zeker vaker gebeuren nu ik van mijn vriend mag doen wat ik wil zolang ik het maar eerlijk zeg. Ik heb ooit eens een verhaal geschreven dat heet: Dit verhaal heeft gevolgen gehad voor mij, die ik voor geen goud had willen missen. Maar om dat begrijpelijk te maken, moet ik eerst even heel in het kort vertellen waar het verhaal over gaat.

Het gaat over twee mannen, Jan en Willem, en een vrouw, Ingrid. De mannen begeren haar, en proberen haar samen over te halen. Maar een trio wil ze niet. Dan stelt Jan voor dat zij één van hen uitkiest en de ander laat toekijken.

Onmiddellijk heeft hij spijt. Want weliswaar vindt Ingrid dat een schitterend idee ze had altijd de geheime fantasie dat ze bij het neuken bekeken werd door een tweede man, die haar machteloos en vergeefs begeert , maar Jan voelt al meteen aan welke kant het opgaat.

En inderdaad, na een supergeile avond … moet hij machteloos toezien hoe Ingrid Willem uitkiest om mee te neuken. Terwijl hijzelf het nakijken heeft! Goed, dat is het verhaal. Ik zie regelmatig hoe vaak het gelezen wordt, en dat zijn respectabele aantallen. Maar welke indruk het nalaat, dat zie ik nooit. Op een dag viel mijn oog op een advertentie op een dating site: Ik hoopte stiekem dat het een vrouw was.

Het bleek een man te zijn, ene Henk. Maar het pakte nog beter uit dan ik hoopte: Hij had het initiatief heeft genomen om mij uit te nodigen: Dat vond ik natuurlijk ontzettend spannend, en ik accepteerde de uitnodiging. Al had ik geen idee wat me te wachten stond.

We maakten een afspraak. Op een avond kwam ik bij ze op bezoek en werd hartelijk welkom geheten door vier koppels van in de dertig. Mijn contactpersoon Henk en zijn vrouw Danique, een blonde schoonheid.

Zij droeg een strakke zwarte rok en colbertje met een rode bloes, zwarte nylons en zwarte naaldhakken. Jackie, en haar man Peter. Jackie had zwarte haar in een bob; zwart jasje, zwarte bloes en rok, zwarte nylons en hoge hakken.

Haar bob was wat aan het uitgroeien, maar dat maakte haar juist extra mooi: Linda, en haar man Kees. Linda had lang roodbruin golvend haar, en haar kleren waren dezelfde als van Jackie, maar dan allemaal rood: En een zwart stel: Sylvie had een weelderige bos lang kroeshaar en was in het wit, wat mooi afstak tegen haar donkere huid.

Haar nylons waren blauw, net als haar naaldhakken. Steve was atletisch gebouwd en slank: Ik vond alle vier de vrouwen heel aantrekkelijk. Althans voor één van de hoofdpersonen.

Eerst dronken en kletsten we wat met ons negenen. Ze kenden elkaar duidelijk al een tijdje en waren in de stemming voor iets spannends: Toen nodigde Danique mij uit om te beginnen met mijn verhaal. Ik vroeg wie het al kende. Henk bleek de enige te zijn die het al op Internet had gelezen. Maar ze wilden het graag live horen voorlezen. Zelf wisselden ze vaak ook erotische fantasieën uit, en Henk had ze verteld dat hij het een heel spannend verhaal vond.

We spraken af dat ik mijn verhaal in stukken zou vertellen, en dat we het af en toe zouden onderbreken voor spelletjes. Die spelletjes vond ik heel spannend klinken, en ik vroeg me af wat me te wachten stond. Toen stak ik van wal met het verhaal zelf. Het riep al gauw verrukte reacties op. Dit verhaal raakte een snaar, dat was wel duidelijk. Vooral bij de vrouwen, leek het wel: Zou dat hen als vrouwen aanspreken? Na het gedeelte waarin de hoofdpersonen strippoker hebben gespeeld en naakt zijn, op de nylons en naaldhakken van ´Ingrid´ na, zei Danique: Ik wil zelf graag een spelletje strippoker spelen!

Ik zag steeds meer huid van de vrouwen en steeds minder kleren aan hun lijf. Jazeker, ze droegen jarretels, precies waar ik op hoopte. Danique vroeg aan de mannen: Dan ben ik dol op toekijken. Wil je vertellen hoe dat is voor jou? Want het doet wel pijn, maar dat maakt de lust ook sterker! Je hebt ons ook eens verteld dat je een slaaf zou willen. Heeft dat er ook mee te maken?

Het de mannen betaald zetten? In de ene rol heb je niks in te brengen, in de andere heb je juist alle touwtjes in handen.

Dat wil je natuurlijk graag als je je machteloos voelt! Heeft dat ook te maken met betaald zetten? Maar het is vooral dat het niet goed voor mij voelt om een zwarte man tot slaaf te maken. Dat zijn we al veel te lang geweest. Dus nou moeten jullie maar eens een keer!

Jammer dat niemand van jullie ervoor voelde. Alleen lieten de heren, net als in het verhaal, ze hun nylons en hoge hakken aanhouden. Ik vroeg me af: O, van haar zeker wel: En dit zou wel eens mijn enige kans kunnen zijn in dit groepje. Integendeel misschien, ik ben al wat ouder dan de anderen, zit niet meer zo strak in mijn vel, en dan was ik ook nog eens nieuw in de groep. Maar zij wou blijkbaar iets dat de andere mannen niet willen … interessant! Danique die kennelijk veel in de melk te brokken had in dit groepje nodigde me uit om verder te gaan met mijn verhaal.

Op dat punt in het verhaal zag ik vanuit mijn ooghoek Danique in haar tasje zoeken. Ze pakte een lange haarspeld en stak haar blonde haren op!

Waarom zou haar man, die het verhaal kent, mij hebben uitgenodigd? Ook Linda zag ik trouwens een haarspeld tevoorschijn halen en haar rode haren opsteken. O ja, zo mooi, die blote halzen van die vrouwen … het kostte me moeite om me op mijn verhaal te concentreren. Maar vooral Danique vond ik nu zo sprekend op mijn droomvrouw lijken, dat ik mijn ogen niet van haar kon afhouden. Dat gold trouwens ook voor de andere mannen, zo te zien.

Naar wie zou zij het meeste kijken? Ik had sterk de indruk dat dat Steve was, met zijn mooie strakke gespierde lijf. Trouwens, de andere vrouwen keken ook met veel welgevallen naar Steve, meende ik te zien. Danique zeker wel, volgens mij. Ze keek of ze Steve wel kan opvreten. Ik vermande me en ga door met mijn verhaal.

De vrouwen in het gezelschap ademden nu diep en hun gezichten waren rozig. En hun tepels stonden stijf. Alleen dat van Sylvie natuurlijk niet, maar haar tepels waren net zo stijf als van de andere vrouwen. Daar onderbrak Danique mij voor weer een pauze: En ze ging dansen. We keken allemaal gebiologeerd toe. Trouwens, Danique was inmiddels ook niet meer te stoppen, leek mij: Daar trok Danique zich helemaal niks meer van aan. Henk, haar man, had een gekwelde blik in zijn ogen.

Sylvie keek grimmig toe hoe haar man lijf-aan-lijf danste met Danique. Waarom zou Henk zo de kat op het spek binden als het hem zo kwelt? Maar dat wist ik wel, Sylvie zei het net nog: Had hij mij soms daarom uitgenodigd: Danique genoot er in ieder geval heel duidelijk van zoals de andere mannen haar gebiologeerd aanstaarden. Zij nodigde me uit om verder te gaan met mijn verhaal, ze wou graag luisteren en dansen tegelijk zei ze.

Op dat punt stond Jackie op en zei tegen Kees: Andere vrouwen hebben je aandacht ook nodig! Kom, laten we alsjeblieft ook gaan dansen. En al gauw stonden zij ook tegen elkaar aan te wrijven op de maat van de muziek.

Haar man Peter keek niet bepaald blij uit zijn ogen als hij dat ziet. Maar Linda legde haar hand op zijn arm, streelde hem en lachte hem bemoedigend toe. Dus ook Peter en Linda vlijden zich huid-aan-huid tegen elkaar aan. Dat voelde ik al tijden aankomen! Henk beet op zijn lip.

Maar hij vermande zich en vroeg aan Sylvie om met hem te dansen. Je weet toch wat ik wil? En als jullie nog niet zover zijn om mijn slaaf te willen wezen, kijk ik wel gewoon toe. Hoe mijn man staat te geilen met Danique! Durfde ze niet op tegen alfavrouw Danique? Zo bedeesd leek Sylvie mij helemaal niet.

Of was het haar masochistische kant die al teveel geprikkeld was om nog weerstand te kunnen bieden? Ik sloot mijn verhaal af en ging naast haar zitten. Op de dansvloer gebeurde inmiddels wat je kon verwachten: Danique neukdanste met Steve.

Henk keek wanhopig, Sylvie woedend. Maar ze stuurde mij niet weg. Ik vroeg haar zachtjes of ze had verwacht wat er zou gebeuren. Ik weet allang dat Steve en Danique verliefd op elkaar zijn. En toen je jouw verhaal begon met dat liedje van The Eagles wist ik eigenlijk al hoe laat het was. Henk heeft dit geregeld, natuurlijk. Maar kom je alleen maar praten? Ik ben het zo zat om alleen maar lucht te voelen tegen mijn lijf. Je hebt toch gehoord wat ik wil?

Vertel op, waarom kom je naast mij zitten? Als je mij daar geschikt voor vindt, mag je me hebben. Ze keek me even aan met een koele, spottende glimlach. Toen greep ze mij plotseling ruw bij mijn haren en trok mijn hoofd tot vlak voor haar gezicht. Wacht dan maar tot je mijn regels hebt gehoord. Je bent er voor mijn genot en niet omgekeerd. Weet je nu zeker dat je je aan mij wilt aanbieden? Ze duwde mijn hoofd naar haar borst en zei: Alleen Linda en Peter dansten nog.

Sylvie had me nog steeds vast bij mijn haren en dwong me met mijn hoofd verder naar beneden, naar haar kut. Die was nat, en smaakte een beetje ziltig. Ik vond haar clitoris en hoorde haar naar adem snakken. Achter mij klonken orgasmekreten. O, wat jammer dat ik haar gezicht niet kon zien terwijl ze klaarkwam. Tegelijk kon ik aan de zachte kreetjes van Jackie horen dat haar orgasme ook niet ver meer was, en aan de zuchten van Linda en Peter hoorde ik dat zij inmiddels ook van bil gingen.

Alleen Henk zat alleen op zijn stoel, en keek toe. Ze drukte haar naaldhakken keihard in mijn flanken, en zei spottend: Moet ik je soms de sporen geven? Maar Sylvie prikte alleen nog maar harder met haar hakken in mijn lijf, en zei: Want ik kan nog veel harder!

Ik kon niks anders doen dan gehoorzamen, en ik ging met de moed der wanhoop door haar kut te likken. Achter me hoorde ik Linda zeggen: Sylvie hijgde en kreunde nu van genot. Met haar rechterhand had ze me nog steeds bij mijn haren, en met haar linkerhand masseerde ze haar borst. Ik kon de vlijmende pijn van haar stilettohakken in mijn lijf bijna niet meer verdragen. Ze kromde haar rug en gromde in haar keel. Toen schokte haar hoofd naar voren en schreeuwde ze het uit. Ze kwam kletsnat klaar, recht in mijn gezicht.

Haar greep op mijn haar werd minder en haar hakken staken niet meer in mijn lichaam. Ze woelde met haar vingers door mijn haar en zei: Als likslaaf ben je goedgekeurd!

Ondanks de pijn was ik bloedgeil: Sylvie zag dat, maar lachte me uit: Wat had ik nou ook alweer gezegd over slavenzaad? Probeer maar of je het uit kunt zweten! Kom maar naast me zitten. Nee, niet op de bank, op de grond. En zie maar wat je mist! Hij nam een voorbeeld aan zijn vrouw, en hield haar ruw bij haar haren. Zo dwong hij haar om met haar mond op en neer te gaan om zijn pik heen. Jammer van dat elegante opgestoken kapsel! Maar het was wel precies wat ik zou willen doen als ik de kans had.

Danique liet het gewillig over zich komen. Blijkbaar was er die avond nog een blanke tot slavernij vervallen, om de misdaden uit de geschiedenis goed te maken. Maar haar slavinnengeil had blijkbaar wél mogen stromen. En ik zag Jackie nu knielen voor Kees, en ze vroeg mij: Wat doe je dat lekker! Ze hijgde van genot; haar gezicht was een beetje bezweet en vertrokken van wellust.

Wel vijf of zes keer. Uiteindelijk liet Steve haar haarknot los en verrukt keek ze naar hem op. Ik dacht dat je niet meer op zou houden met spuiten! Dat was dan ook het sein voor zijn vrouw: Linda slaakte een sidderende kreet. Maar uiteindelijk was ook Linda bevredigd, en van de drie neukende stellen was alleen Peter nog niet klaargekomen.

Linda keek hem met een warme glimlach aan en zei: En ze stond hem toe om zijn pik tussen haar borsten te steken en daartegen op en neer te schuren. We keken allemaal toe hoe hij haar tussen haar borsten neukte. Hij was inmiddels zo opgewonden, dat hij het niet lang meer hield. Schreeuwend spoot hij zijn zaad tussen haar borsten en over haar bovenlijf en in haar hals.

Haar haarspeld was al die tijd, gedurende het hele seksspel, op zijn plek blijven zitten. Alleen naar Henk keek nog steeds niemand om. Daar zat hij in zijn stoel, met zijn hunkerende paal. Na aankomst waren ze naar het subtropische zwemparadijs gegaan. Al gauw waren ze in de ligstoelen aan de rand van het bad terechtgekomen. Bas was in een puberaal spelletje vervallen.

Elke passerende vrouw werd becijferd. Bas, kort verzorgd rossig haar, sportief type, werkte bij een bank. Amita, van Hindoestaanse afkomst, was onderwijzeres. Ze hadden hun dienblad met etenswaar nog maar net op een vrij tafeltje gezet of een stel van dezelfde leeftijd vroeg bij gebrek aan vrije plaatsen of ze aan mochten schuiven. De stellen raakten aan de praat en stelden zich voor aan elkaar. Wouter en Ans waren de namen van het aanschuivende koppel. Hij was het sportschooltype: Ans, kapster, was met haar donkere halflange haar, volle C-cup en veel bling-bling eigenlijk een heerlijk delletje.

Bas meende dat hij haar vanmiddag in het zwemparadijs nog beoordeeld had met minimaal een acht. Hij wist het weer: Eigenlijk matchten de stellen niet direct, maar omdat ze uit twee naburige dorpen kwamen, was er genoeg gezamenlijke gespreksstof.

Op weg naar de vakantiewoning kon Bas zijn ogen niet van Ans af houden. Haar zonnebankbruine huid tekende mooi af tegen het witte zomerjurkje dat ze droeg. En op haar hakjes kreeg haar lijf de juiste accenten. Amita op haar beurt had wel oog voor Wouter. Nou mocht ze er zelf ook best zijn. Het korte spijkerrokje en de legging deden haar benen mooi uitkomen. Menige man keek even om naar deze exotische schoonheid. Ans vroeg wat iedereen wilde drinken.

Het werd bier voor de heren en een bacootje voor de dames. Op het scherm was een kwartet aan de gang. Er werd volop gelikt, geneukt en gekreund. Wouter vond het wat gênant om op de pornozender te blijven hangen en zapte door. Het werd dus geen porno, maar een samenvatting van NAC-Excelsior. Iedereen dacht het er zijne van. Het voetbal kon maar weinig boeien, maar Wouter en Bas keken de wedstrijdsamenvatting toch uit. Ans en Amita zouden aan tafel gaan rummikubben.

Zouden…, want toen de heren na de sportuitzending omkeken, lag het spel onaangeroerd op tafel en waren de dames uit zicht. Wouter ging op verkenning en kwam terug om Bas te wenken. Wouter en Bas gingen op de rand van het bed naast hun partner zitten, waarna ze gezamenlijk een volgende scene bekeken. Een vrouw had plaatsgenomen op een Sybian en na het opvoeren van de trilmotor, greep ze uitzinnig van geilheid naar elke lul die ze maar te pakken kon krijgen.

De stellletjes bleken niet van steen te zijn. Wouter had zijn hand onder het zomerjurkje geschoven en zijn vingers in haar stringetje laten glijden. Het kutje van Ans was drijf en in voor meer. Ans had haar hand in de trainingsbroek van Wouter laten glijden en masseerde de hard geworden snikkel.

Twee bisex knullen hebben sex met tiener meisje. Deze dag vergeten de bisex meiden niet snel. Hij wil sex met zijn vriendin en een bisex man.

Een trio met de bisex vriendin van zijn meisje. Haar man neukt haar bisex vriendin anal. Vijf geile bisex meiden en maar een harde lul. Na de geile masturbatie neukt hij de twee bisex meiden. Geile bisex meisjes op het water. Bisex pijp trio gefilmd met mobiel. Ouder amateur koppel doet aan bisex cucolding. Een amateur trio sex met twee bisex vrouwen. Hij neukt de kale natte kutjes van de twee bisex meiden om de beurt.

Geile orgie in het zwembad. Orgie voor je verjaardag. Geile hete orgie bij het zwembad. Drie meiden zuigen drie palen. Vrijgezellenfeest eindigt in een orgie.

.

De man maakte complimentjes over mijn vrouw haar taille en over haar lieve glimlach. Meteen begon mijn vrouw hem ongegeneerd en brutaal te kussen wat door de man instemmend werd beantwoord met een gulle tongzoen. Ondertussen bleef ik in gesprek was met de andere dame. Ik gebaarde aan mijn vrouw dat het ok was en ik nam geruststellend de jonge vrouw haar hand vast. Ze vond me wel leuk en bleef glimlachen ook toen ik haar rug streelde en daarbij haar borsten aanraakte.

We hadden zonder veel woorden onze bedoelingen duidelijk gemaakt. Na een tweede drankje waren we al heel intiem aan het flirten en mijn vrouw die bekoord bleef door de complimentjes van haar toevallige werd duidelijk geil.

De man knikte overtuigd en snel ja op de uitnodiging van mijn vrouw en ik vroeg de andere vrouw of wij hen zouden volgen of ons op een intiemere plaats zouden terug trekken. De jonge vrouw stelde lachend voor om onze partners te volgen en hen gezelschap te houden. De vrouw was niet bijzonder mooi en had veel te brede heupen en grote borsten die al doorhingen maar toch had ze iets charmant over zich wat haar toch opnieuw iets aantrekkelijker maakte.

Boven aangekomen lagen we snel naast elkaar op een grote matras. Nog andere koppels lagen poedelnaakt met elkaar te spelen en het was duidelijk dat ook wij snel onze kleren snel zouden uitdoen. De man begon voorzichtig mijn vrouw te kussen en intiem aan te raken.

We deden onze lingerie af en lagen met vier poedelnaakt dicht bij elkaar. Uiteraard kwam van praten niet veel terecht. Ik merkte dat mijn vrouw een geile blik in haar ogen had en de jongere man kreeg al een stevige erectie. Ik streelde ondertussen de zware borsten van mijn gelegenheidspartner en kuste haar dijen.

Zij beantwoordde zwijgend mijn kussen begon mijn penis te bevoelen. Vanuit onze ooghoeken konden we zien dat mijn vrouw met haar partner al snel aan het penetreren gingen. Ik zag dat mijn vrouw gewillig haar slanke benen spreidde en merkte dat haar kale kut wagenwijd open stond.

De man duwde zijn harde penis in haar inmiddels kletsnatte gleuf en begon heel zachtjes in en uit te glijden. Ik hoorde haar gleuf soppen en zag dat hij heel ervaren zijn stijve op en neer liet gaan in de hete oudere kut van mijn vrouw. Mijn vrouw zuchtte van genot terwijl de man kreunde. Mijn vrouwelijke partner raakte duidelijk opgewonden door dit prachtig spektakel en liet zich gretig door mij vingeren.

Haar kut werd natter en natter en heter en heter. Zij sjorde aan mijn inmiddels kokende fluit en we bleven ondertussen van uit onze ooghoeken genieten van de seksshow van onze respectievelijke partners. Ik hoorde aan het luid gegrom van mijn echtgenote dat zij vlug zou komen. Terwijl ze hitsig en luid gromde begon haar lichaam te schokken en met een luide stem riep ze "dieper, dieper, ik kom, ik kom" plots hield ze het niet meer en krijsend kwam ze minutenlang klaar.

Ook de man kon zich door de hitsigheid niet meer beheersen en enkele seconden later schokte hij wild op mijn vrouw, duwde zijn penis op maximale diepte in haar natte pruim en spoot al zijn wit vocht diep in haar geteisterde gleuf.

Je hoorde de typische kletsnatte geluiden en het gekerm van klaarkomende hitsige mensen. Wazig bleef mijn vrouw haar partner omhelzen en ze likten aan elkaars lippen. De man wou mijn vrouw op de natte onderbuik zoenen tot plots mijn gezelschapsdame in actie schoot.

Het vrouwtje was door de hitsige sfeer inmiddels botergeil geworden en kon haar seksverlangens niet langer onderdrukken. Ze dook, in tegenstelling wat ik verwachtte, met haar hoofd tussen mijn vrouw haar benen en begon gulzig aan mijn vrouw haar oude doorleefde kut te likken. Ongetwijfeld proefde ze het sperma van heer echtgenoot. Ze was zo opgewonden geil dat ze haar tong diep in de gleuf van mijn vrouw stak en hard aan de schaamlippen bleef sabbelen. Dit terwijl ik met mijn hand haar spleet streelde en enkele vingers in haar ranzige kut stak.

Haar man keek licht verbaasd maar geamuseerd naar het spektakel en ik werd geiler dan ooit. Ik liet de vrouw sabbelen aan de kont van mijn vrouw en knielde achter haar om mijn penis langs achteren in haar gleuf te stoppen.

Ik stak mijn stijve geaderde fluit diep in haar kut en begon heel snel in haar kut te rammen terwijl mijn vrouw me lachend aanspoorde om klaar te komen. Ze liet zich echter door niets van de wijs brengen en bleef mijn vrouw haar kut likken terwijl ze tezelfdertijd de kleinere harde borsten van mijn vrouw streelde. Ik stampte mijn eikel tegen haar baarmoeder aan en kwam spetterend klaar in haar dikke kont.

Ik genoot van een wild en intens orgasme. Toen ik me terug trok zag ik dat beide vrouwen zich er verder niets van aan trokken en ze lustig met vrijen verder gingen. Mijn vrouw beantwoordde gretig de kussen van het andere wijfje en beiden genoten van elkaars lichaam.

Ze streelden dat het een lust was terwijl hun dijen en de opgewonden lichaam tegen elkaar kronkelden. Plots draaide mijn vrouw zich op de matras duwde de jongere deerne op haar rug en likte haar gleuf. Terwijl ze haar clitoris suf vingerde genoot ze ook nog van de tong van mijn vrouw en kort nadien kwamen beiden zowat samen klaar. Hitsig likkend beleefde mijn vrouw haar tweede orgasme terwijl onze jonge vriendin eindelijk klaar kwam.

Haar lichaam reageerde abnormaal wild op deze seksuele activiteit en kreunend rolde ze over de matras. Wij mannen kregen na dit opwindend spektakel opnieuw zin in seks en begonnen te dollen met de vrouwtjes. Onze jonge vriend nam opnieuw mijn vrouw onder handen die inmiddels suf was van de inspanningen en hij liet opnieuw zijn hengstige paal in haar glijden.

Iets wat ze zalig lachend en naar mij knipogend toeliet. Als de teef maar aandacht krijgt, dacht ik bij mezelf, dan laat ze alles gebeuren. Ik draaide mij op mijn zij naar de jonge dame die voor het eerste en onverwacht haar biseksuele gevoelens had beleefd en moe maar voldaan haar armen om mij heen sloeg en me tot mijn verrassing begon te zoenen.

Beide vrouwen vleiden zich bevredigd op hun rug terwijl de jonge kerel mijn vrouw nogmaals bereed en ikzelf mijn penis in de dikke kont van het meisje liet schuiven. Ben ik bi, of ben ik t nie? Amateurtje masseert en masturbeert voor de webcam. Mag ik je voorstellen aan een geile krullenbol? Een snikkel is gewenst voor innige lesbo's. Hartsvriendinnen nodigen buurjongen uit voor een trio. Sexy latina tiener geeft een anale squirt show. Mollige Loesje in haar geile fishnet. Supergeile blondjes sabbelen neukstaven.

Mama doet het een keer voor met haar vriendje. Dikke alternatieve meid schuift grote dildo's naar binnen. Even partner ruilen en neuken maar. Oma kutje voor de webcam. Amateur koppel nodigt vriendje uit voor daverend trio. Chubby 20 verwent haar zeiknatte doos. Genomen met spijkerbroek aan.

Dominante vrouwen neuken slaaf met een voorbindlul. Geile mazzelpik valt met z'n neus in de boter. Tuinmannen scheren eerst het gazonnetje van de vrouw des huizes. Cultuur snuiven en kutje likken. Stel heeft trio met een shemale. Kortharig wijf zet haar man buitenspel. Twee geile lesbiennes om in te lijsten. Bisexual Hotel Escort Service. Trio in de Finse sauna. Gay koppel betrekt een geile meid bij hun vunzige spelletjes. Jong amateur koppel maakt eerste seksfilm.

STELLEN & KOPPELS SEXCAMS. Deze geile en open De partners verwennen elkaars harde pik of spelen juist met elkaars natte kutjes. Een derde persoon. Langste Bisex, Webcam porno. 79% Massage en natte kutjes bij het zwembad. 90% Amateur koppel nodigt vriendje uit voor daverend trio. 89%. bisex koppels thuisontvangst apeldoorn. Dit is nieuw voor ons, maar Ben je op zoek naar een gewillige meid, die jouw dromen uit wil laten komen? Neem dan.

Natte pruimen bisex koppels

GEILE AMATEUR VROUWEN GRATIS SHEMALE CHAT