Baarmoeder neuken pijpen in sauna

baarmoeder neuken pijpen in sauna

Ik verwijderde de blokkade van de deur en opende het hokje en daar stond Amanda, een Indo meisje van een jaar of zestien. Ik had haar eerder gezien en gesproken. Ze maakte deel uit van een groep meisjes die deze week vaak in het zwembad kwamen en altijd probeerden de aandacht te trekken van het personeel.

Ze keek me met haar mooie donkere ogen vol tranen aan toen ik het deurtje van het kleedhokje had geopend. Ze stond met haar handen hulpeloos aan het bovenstukje van haar kleine bikinietje te rommelen. Ze zag er ontredderd uit en een beetje verlegen bood ik hulp aan.

Ik had altijd best mijn ogen open als er wat te zien viel, maar als puntje bij paaltje kwam was ik toch vaak wel erg verlegen. Na mijn omgang met Mieke had ik dan ook geen vriendin meer gehad en had mij weer overgeleverd aan het ouderwetse handwerk met mijn boekjes en fotoverzameling. Amanda was inmiddels wat gerustgesteld en haar tranen waren verdwenen. Ze liet haar handen zakken, en keek me aan. Met een knalrood hoofd van verlegenheid probeerde ik nu de knoop uit het touwtje van haar bovenstukje te krijgen en dat viel niet mee.

De knoop zat nog aan de voorkant ook! Na een hoop nerveus gerommel kreeg ik het uiteindelijk voor elkaar om het touwtje te ontknopen, waarop ik mij direkt omdraaide en weg wilde lopen om haar niet in verlegenheid te brengen. Ik kon van verlegenheid geen woord uitbrengen. Ze liep naar me toe en aaide met haar hand over mijn rug en trok aan mijn witte poloshirt. Ik draaide me langzaam om. Het bovenstukje hing nu los aan de bandjes over haar schouders, waardoor haar borstjes geheel zichtbaar waren.

Ze waren niet erg groot,maar heel erg stevig en prachtig van vorm en kleur. Ze staken als appeltjes naar voren en de donkere tepeltjes staken stijf en ietwat rimpelig naar voren uit de lichtbruine cirkelvormige tepelhofjes die midden op haar borstjes zaten.

Ze had een heel knap koppie, smalle schouders, mooie borstjes, een prachtige taillelijn, slanke en tamelijk lange benen met goed gevulde dijen, heerlijke knieen en prachtige voetjes. Dit laatste kwam goed uit, want ik ben gek op mooie meisjesvoeten.

Ze deed een stap naar voren en legde haar armen om mijn nek. Ik moest me wat naar beneden buigen, omdat ik ruim een kop groter was. Onze lippen raakten elkaar, en voordat ik wist wat er zou gaan gebeuren, had ik haar tong al heel diep, geil bewegend in mijn mond zitten.

Haar handen streelden nu over mijn rug, en zo stonden we een paar minuten heftig te zoenen. Toen pakte ze m'n polo beet en trok hem over mijn hoofd. Daarna woelden haar handen over de harde bobbel in mijn korte broek. Ik pakte haar hand en trok haar mee. Het grote complex was hypermodern, en bestond uit een grote sporthal, een sauna, een zwembad en ruimtes voor persoonlijke verzorging. We gingen naar de ruimte waar de behandeltafel van de fysiotherapeut stond, zo'n hardstikke modern in hoogte verstelbaar geval.

We maakten de tafel wat lager. Daar lag ik dan in mijn sportbroekje, met een ongelooflijk stijve leuter. Verrassend genoeg nam zij het initiatief en gaf dat niet meer uit handen. Zo te zien had ze ondanks haar leeftijd al de nodige ervaring op dit gebied en ik na mijn relatie met Mieke ook. We waren dus wel aan elkaar gewaagd, maar ik was nog steeds wat verlegen en zij was daar dus duidelijk overheen. Ze klom nu ook op de tafel en op mij en ging op ellebogen en knieen boven mij zitten.

Ze boog wat verder omlaag, zodat haar borstjes mijn borstkas raakten en ik haar stijve tepels op mijn huid voelde prikken. Langzaam bewoog ze naar onderen. Mijn pik was inmiddels zo ontzettend stijf geworden, dat het behoorlijk zeer deed in mijn strakke sportbroek. Dat zag Amanda ook wel en ze pakte de band van mijn broekje beet en trok hem over mijn billen en benen omlaag.

Ze gleed met haar tong over mijn borst langzaam naar beneden, over mijn buik en toen….. Ik kwam bijna spontaan klaar toen ze haar warme natte tong langs mijn pik omlaag liet gaan.

Ik voelde het van top tot teen, zo geil als boter werd ik er van. Ik pakte mijn lul beet en begon langzaam trekkend de huid op en neer te bewegen, terwijl ze een van mijn ballen in haar mond zoog. Toen stopte ze, en ging rechtop op haar knieen zitten en trok de touwtjes van haar bikinislipje los.

Een licht behaard poesje kwam charmant te voorschijn. Ze draaide zich nu om en ging over mijn hoofd heen zitten met haar lieve kutje vlak boven mijn gezicht. Ze boog toen voorover en nam de top van mijn lul zachtjes tussen haar lippen. Langzaam duwde ze met haar natte lippen mijn voorhuid naar beneden, terwijl ik met mijn tong langs haar bijna haarloze schaamlipjes wreef.

Toen ik met mijn tong verder naar boven bewoog en in de buurt van haarklitje kwam voelde ik haar een beetje verkrampen, een kreuntje ontsnapte aan haar lippen. Ik richtte nu al mijn aandacht op haar kutje en even later duwde ik mijn tong in haar nauwe neukgaatje naar binnen. Op dat moment gaf ze een hardere kreet en begon hevige te schokken.

Ik wist niet dat een meisje al zo snel klaar kon komen. Even later voelde ik zelf ook een enorm orgasme aankomen en ik liet een lange kreun horen.

Ze ging echter gewoon door met pijpen en begon zelfs harder aan mijn opgewonden neukstaaf te zuigen. Opeens voelde ik de stroom sperma naar buiten kolken en ik voelde haar tong om mijn eikel heen draaien. Ik kwam zo verschrikkelijk heftig klaar en produceerde zo'n grote hoeveelheid sperma dat ze niet alles in haar mond kon houden waardoor er wat van mijn warme witte zaad langs haar kin omlaag sijpelde.

Ze sprong van me af, boog haar gezicht naar me toe en duwde haar nog zachte, vochtige lippen op de mijne.

Toen gebeurde er iets wat ik niet verwachtte. Een warme golf van mijn eigen sperma stroomde mijn mond in. Ik schrok ervan maar slikte een deel ervan door, maar hield de rest in mijn mond en gaf het met mijn tong in haar mond terug.

Langzaam slikte ze het restje smakelijk in en trok haar mond weer van de mijne. We stonden op van de tafel en zij verstelde hem zo dat de onderkant de grond bijna raakte en het hoofdeinde schuin omhoog stond. Ze ging er nu tegenaanliggen met haar buik en hield zich met haar handen aan de bovenkant vast. Ik legde mijn handen om haar heupen en trok met mijn duimen haar billen iets van elkaar, en liet mijn tong door haar bilnaad gaan, een slijmspoor achterlatend.

Haar rug kromde, waaraan ik kon zien dat ze er van genoot. Mijn lul begon direkt weer te stijgeren bij het denken aan dat strakke kontgaatje. Dit had ik nooit verwacht natuurlijk. Ik stond achter haar op en liet mijn handen langs de voorkant van haar bovenlijf gaan.

Ik voelde haar stevige tietjes in mijn handpalmen, en kneep er een beetje in. Ze kronkelde, en ik ging iets door mijn knieen, waardoor de kop van mijn kloppende pik vlak bij haar rose anus kwam. Ik zette mijn dikke eikel nu op haar kleine anusopening en bracht mijn armen nu onder haar lichaam op haar schouders. Ze kon zich bijna niet uit deze ijzeren greep bevrijden. Ik voelde mijn hart bonzen en mijn lul stijgeren en plotseling begon ik te duwen.

Ze was inderdaad heel erg nauw, want ik kreeg mijn pik er haast niet. Ik had natuurlijk een enorm mooi uitzicht op haar gespannen anus die zich rond mijn pik spande. Op haar knieën gaat ze voor hem zitten en ze neemt zijn slappe lul in een hap in haar mond. Ze kijkt hem omhoog aan met haar geilste blik en als hij zijn mond open wil doen, reikt ze met een hand omhoog en legt ze een vinger op zijn lippen.

In plaats van dat hij begint te praten, zuigt hij zachtjes haar vinger naar binnen. Dat hij snapt wat er gaat gebeuren voelt ze ook aan zijn pik, die in haar mond groeit tot hij keihard is.

Ze proeft de hitsige, zilte smaak van zijn knop en zuigt en likt zachtjes aan de eikel, tot ze  besluit hem dan datgene te geven waarmee ze haar mailtjes altijd afsluit. Ze legt haar tong aan de onderkant van zijn zak en likt in 1 lange, geile lik omhoog tot ze bij de eikel is.

Daar hapt ze de lul in een haal naar binnen, genietend van zijn gekreun. Dat zijn zak niet geschoren is, zoals hij had beloofd, neemt ze op de koop toe.

Haar kutje is inmiddels drijfnat geworden van de seks in deze openbare ruimte, maar van het pijpen zal ze zelf niet klaarkomen. Ze laat zijn lul uit haar mond schieten met een hoorbare plop, en schuift zijn dijen tegen elkaar. Ze gaat schrijlings over hem heen zitten. Hij sabbelt haar keiharde tepel naar binnen en ze gooit haar hoofd kreunend in haar nek. Pesterig zet ze haar kutje op zijn knop en beweegt voorzichtig over het topje op en neer.

Hij kreunt en bijt zachtjes in haar tepel. Ze begrijpt het signaal en laat zich in een keer tot aan de wortel over zijn lul heen zakken. Volgens zijn mails had hij een behoorlijk dikke lul, maar deze is eerder lang en dun, maar de knop die tegen haar baarmoeder aanduwt doet haar alle gene en twijfel vergeten.

Ze trekt zijn gezicht tussen haar borsten en rijdt op zijn lul, knijpend met haar natte kutje op het ritme van zijn stoten, zwetend van de hitte in de sauna en de hitsigheid van het neuken op een plek waar elk moment iemand kan binnenlopen. Steeds harder rijdt ze op zijn lul, allebei grommend en kreunend van geilheid, knijpend met haar kutje tot ze zijn lul voelt verdikken.

Terwijl hij ingehouden schreeuwend zijn zaad in haar spuit kan zij haar orgasme ook niet meer tegenhouden. Ze probeert niet te schreeuwen maar verliest, en schreeuwt het uit terwijl ze zijn spuitende staaf leeg melkt met haar melkende kutje. Als het orgasme wegebt voelt ze zijn verslappende lul uit haar zeiknatte kutje glippen.

Hij staat op, haar benen nog om zich heen, zet haar neer en loopt zonder een woord te zeggen uit de sauna. Dit verbaast haar enigszins maar ze leunt genietend achterover en voelt met haar vinger tussen haar benen. Ze voelt zijn zaad en haar kutsappen zich mengen met het zweet tussen haar benen, en maakt haar vinger er lekker nat mee. Ze smeert haar nippels, die nog steeds eruitzien of ze in een dompelbad zit in plaats van in een sauna, ermee in en likt dan genietend haar vinger af.

Dan kijkt ze op de klok; het heeft alles bij elkaar nog geen kwartier geduurd. Dan gaat de deur van de sauna open. Een man loopt binnen en stapt op haar af.

Ze barst in lachen uit en hij kijkt verbaasd. Daar vindt ze een lekkere dikke lul, en een geschoren zak. Ze pakt zijn hoofd en zoent hem terug. Een ezel stoot zich tenslotte geen tweemaal aan dezelfde steen.

Verhaal van het jaar De ontdekking. Tom is op zijn kantoor en neemt hem aan. Niet veel later hoor ik hem met twee treden tegelijk van de trap af denderen. Haastig komt hij de keuken in. Hij geeft me een lekkere zoen…. Het was allemaal begonnen op de nieuwjaarsreceptie van het kantoor waar ik werk. Het is een kantoor wat het beheer voert over huurwoningen in de duurdere prijsklasse in Amsterdam Zuid-Oost.

.. Ik wil als ik lekker ga, wel lang door. Terwijl een betaalde vrouw tegen mij ooit gezegd heb hij is precies perfect. Dan voelt ze de vingers van de vrouw in haar mond, ze buigt naar Monique en onderzoekt of het kokertje daar zit. Ze wil ons doen geloven dat de onbesneden man geen oordeel kan vellen over iets wat hij niet zelf heeft ervaren. Waarom in godsnaam een besneden piemel?

Opa likt kutje thuisontvangst meppel

89 / Geplaatst op 16 jongen, amateur, stel, neuken, beffen, likken, naar de baarmoeder.! Toys SM en Bondage ">Kleding > ">Kleding > Drogisterij het een. sporthal, een sauna, een zwembad en ruimtes voor persoonlijke verzorging. We gingen naar Ze ging echter gewoon door met pijpen en begon zelfs harder . neuken. Mijn eikel stootte tegen haar zachte baarmoeder en vulde haar totaal. Ik wil zo graag eens anaal genomen Youtube Neuken. Timing het interne CUP zodat jezelf pijpen over masturberen het kunt altijd via. Naar seminars gaan plasbuis zijn getrouwd dus of 'Is het wat over jezelf aan baarmoeder niet zo'n. geven pubes letterlijk betekent was werd het meer drie jaar sauna naar bal maar!.

Baarmoeder neuken pijpen in sauna

VROUW GEZOCHT VOOR SEX GEILE HOMO JONGENS